Астрологи розповіли українцям, кому зі знаків Зодіаку пощастить на фінансовому терені

Останній місяць літа подарує кільком знакам Зодіак можливість відчутно поліпшити своє матеріальне становище. Деяким вдасться побільше попрацювати, а значить і більше заробити, а іншим знакам пощастить в інших напрямках і гроші надійдуть з інших джерел. Про це повідомляє iнформаційний портал "SlavaFraza".

Перша половина серпня надасть Овнам безліч справ як в бізнесі, так і на роботі. Діяти при цьому доведеться швидко і рішуче. Небезпечним днем астрологи називають 13 серпня, в цей день не варто здійснювати будь-які покупки або фінансово в щось вкладатися. Інші ж дні дуже сприятливі для подібних справ.

Ракам в серпні зірки також благоволять, особливого везіння варто очікувати після 11 серпня. Меркурій перейде в Діву, що позначає нову еру в фінансах для Раків. У серпні Раки сміливо можуть вирушати на шопінг, міняти роботу, розшукувати нових партнерів по бізнесу або здійснювати ризиковані ідеї.

Третім знаком Зодіаку, якому пощастить у фінансах в серпні — Діва. Найближчими днями Діви буквально озолотяться, особливо ті, які працюють у сфері науці, студентів, а також людей, які мріють відкрити свою справу.

Четвертим же знаком стане Водолій. Їм найближчим часом Гроші теж будуть прямо-таки плисти в руки, причому постійним і безперебійним потоком. Цим часом Водолії можуть скористатися для того, щоб вирішити свої проблеми, розвинути бізнес і отримати нові знання.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Навіть "смужку" показала: відома українська блогерка похвалилася "дорослими фото"

Показати ще

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Павло Глоба назвав знаки зодіаку, чиє життя серйозно зміниться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що провидиця розповіла про те, що чекає Росію в майбутньому.

Також "Hyser" писав, що у Палестині проявився поганий знак: впав древній і знаменитий дуб.