Як правило, у водіїв, що лише нещодавно сіли за кермо, лише адреналін та жага задоволення, а от знань культури автокерування і базових правил дорожнього руху бракує. Ну а якщо додати до цього ще й градус алкоголю, то наслідки можуть бути плачевні, що й трапилось на Львівщині.

Стало відомо, що у вівторок, 24 серпня, близько 23-ї вечора на дорозі Борислав-Дрогобич через п'яного водія зіткнулися два легкові автомобілі "Volkswagen CC" та "Volkswagen Golf". Удар був такої сили, що обидві машини настільки зім’яло, що відновити їх шансів немає. Все це трапилось у селі Попелі Бориславської громади, повідомляє ТСН.

Так, 19-річний водій іномарки вилетів на зустрічну, внаслідок чого обірвалось життя молоді, що поверталась після святкування Дня Незалежності в Дрогобичі. Аварія забрала життя 3-х молодих людей, ще семеро травмовані. Всі постраждалі - молоді люди віком від 17 до 22 років.

"Важко передати словами біль і жах, який переживають зараз батьки і рідні…Глибокі співчуття сім’ям загиблих… ", – написав міський голова Ігор Яровський.

Одразу після дзвінка на "101", на місце трагедії були направлені рятувальники 6–ої державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав, 5–ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та оперативна група Дрогобицького районного управління.

Так як в результаті зіткнення виникла пожежа в моторному відсіку в автомобілі "Volkswagen CC", то рятувальникам довелось екстренно вивільняти постраждалих з уламків автомобіля, оскільки їх затисло.

Популярні новини зараз

Його називають "Весняна насолода": рецепт салату з молодою редискою, куркою та яйцем

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Також рятувальники деблокували тіла загиблих з автомобіля "Volkswagen Golf" водія та пасажира, 2001 року народження.

19-річного водія, який спричинив аварію, та ще шістьох пасажирів з обидвох машин госпіталізували до Дрогобицької міської лікарні. Зараз потерпілі перебувають у важкому стані з переломами та пошкодженнями внутрішніх органів.

Батьки постраждалих двох 19-річних хлопців та 17-річної дівчини згорьовані чергують в реанімації. Кажуть, що "їх діти не доїхали додому якихось 4 кілометри".

"Діти дружили, були родичами та їхали на таксі додому з концерту в Бориславі", – розповідає мати постраждалого.

У ймовірного винуватця ДТП уже підтвердили алкогольне сп’яніння. Швидкість, з якою він їхав, перевищувала 140 кілометрів на годину. Зараз він теж у лікарні, але вже під конвоєм.

"Спідометр в того дурня зупинився на 140, в нашого Славіка він ніколи не перевищував швидкість, могла бути 60 кілометрів, він до всіх сварився, чим повільніше їдеш, тим дальше будеш", – розповідає колега загиблого таксиста Марина Каблаш.

19-річному водію за вчинення смертельної ДТП вже оголосили підозру. Хлопцю загрожує до 12 років ув’язнення.

Раніше Hyser писав про те, що у Туреччині сталася ДТП за участю автобуса: загинули 15 осіб, 17 отримали поранення.

Також Hyser повідомляв, що під Києвом сталася ДТП за участю фури в якій загинула дитина.

Нагадаємо, що сталася масштабна пожежа, яку гасило понад вісімдесят рятувальників.