Як і в будь-якій столиці світу, в Києві метро є найшвидшим, практичним і самим зручним варіантом переміщення по місту людей. А ще його особливість - недорогий проїзд, порівняно з іншими європейськими містами. От тільки бувають дні, коли киянам доводиться задумуватись над альтернативою.

Так, стало відомо, що у середу, 22 вересня, можливі деякі зміни в роботі столичного метро - про це сказано у повідомленні пресслужби КП" Київський метрополітен".

КП "Київський метрополітен" перепрошує гостей столиці та її жителів за можливі незручності, та наголошує, що така міра пов'язана з необхідністю уникнути особливо великого скупчення людей на платформах станції.

Причина змін - проведення футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Шахтар" (Донецьк) на НСК "Олімпійський". Матч розпочнеться о 21:00.

Таким чином, перед початком гри можливе обмеження (закриття) станції "Олімпійська" на вхід. А після завершення можливе обмеження (закриття) на вхід станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого". Пасажирів попросили враховувати ці обмеження і вибачилися за тимчасові незручності.

Працівники метрополітену побоюються, що у стані алкогольного сп'яніння люди здатні на необдумані кроки. Так, нещодавно у столичному метро на станції "Контрактова площа" чоловік напідпитку стрибнув на рейки та пішов тунелем, тому довелось тимчасово призупиняти рух метро.

Популярні новини зараз

Доведеться одразу віддати майже 8 тисяч: українських водіїв почали масово штрафувати у Польщі

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Лукашенко обізвав Україну дивним словом і запропонував Заходу оголосити "нічию" з Росією

Показати ще

Крім того, часто фанати футболу налаштовані вкрай агресивно, особливо якщо улюблена команда програє. Так, 18 вересня на НСК "Олімпійський" члени ультрас "Динамо Київ" під час футбольного матчу з "Олександрією" побили на трибунах уболівальників. За фактом хуліганських дій на НСК "Олімпійський" під час футбольного матчу столична поліція навіть розпочала кримінальне провадження.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні різко підскочили ціни на таксі.

Також наш портал повідомляв, що Кличко зробив офіційну заяву.

Нагадаємо, що в Україні порушників карантину почнуть штрафувати по-новому.