У Мережу потрапила жахлива і дуже тривожна інформація, в якій йдеться про новий, дуже сильний вірус. Вчені повідомляють про те, що вже цієї осені світ може зіткнутися з твіндемією.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком»

Є інформація, про яку не можна замовчувати. Цього року епідемія грипу може виявитися неймовірно небезпечною. Штам "Дельта" може поєднуватися з інфекційними захворюваннями, що може викликати дуже небезпечні наслідки.

Вчені з Університету Піттсбурга розповіли про твіндемію - поєднання епідемій двох вірусів. Експерти дуже сильно побоюються, що сезон грипу може поєднуватися з коронавірусом.

Вчені провели деякі роботи і з'ясували, що в минулому році сезон грипу пройшов без сплесків захворюваності.

У 2020 році людей, які хворіли на грип, виявилося не дуже багато, так як по всьому світу були введені карантинні заходи. Але є ймовірність того, що цього року ситуація зміниться. Люди абсолютно перестали дотримуватися карантинних норм, що викличе дуже сумні наслідки.

Популярні новини зараз

Перевірте скільки вам заплатять: кому з українців з 1 травня автоматично підвищать пенсії

Чим підгодувати часник навесні, щоб він виріс розміром із куряче яйце: секрет турецьких городників

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Показати ще

Важливо відзначити, що імунітет людини формується в результаті циркуляції грипу серед усього населення. Через те, що в минулому році багато хто був на самоізоляції і були введені сильні карантинні обмеження, то імунітет у людей не дуже сильно загартувався. Це говорить про те, що в цьому році ймовірність захворіти на грип - ще більше.

Важливо підкреслити, що за весь час ще не було жодного прикладу одночасних епідемій. Це говорить про те, що немає ніяких гарантій того, що це може не відбутися в цьому випадку.

Вчені провели два моделювання, в якому вирішили подивитися, як минулий рік може вплинути на справжній. Вони прийшли до висновку, що в цьому році буде набагато більше захворювань на грип, ніж зазвичай.

Нагадаємо, що Херсонська область потрапила в червону зону.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про останню хвилю коронавірусу.