На сайтах безкоштовних оголошень почали підніматися оголошення з одними і тими ж пропозиціями

У багатьох містах України серйозно почали посилюватися карантинний обмеження, у зв'язку з чим деякі українці почали робити нестандартні пропозиції на ринку. Так, останнім часом на сайтах з безкоштовними оголошеннями з'явилася велика кількість пропозицій скупитися в магазинах за гроші, спрямовані на українців, у яких немає щеплення і, відповідно, сертифіката про вакцинацію. Про це повідомляє Інформаційний портал "РБК-Україна".

Справа в тому, що вже в декількох областях України були введені "червоні" карантинні зони, які припускають найсерйозніші антикоподібні обмеження, які, крім усього іншого, в першу чергу стосуються громадян, які ще не зробили щеплення або просто не хочуть її робити.

Зазвичай в таких оголошення пропонується сходити за наймача, наприклад, в аптеку за ліками або в магазин за продуктами. При цьому автори оголошень відзначають, що у них сертифікат про вакцинацію є.

Подібні послуги пропонуються в таких містах як Львів та Одеса. Деякі автори готові скуповуватися навіть в"епіцентрі". За свої послуги такі "кур'єри" просять зазвичай від 100 гривень. Правда, незрозуміло, чи користуються популярністю такі послуги, з урахуванням того, що у великої кількості торгових точок є власні кур'єрські служби, які, швидше за все, обійдуться клієнту дешевше.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українців без підступних сертифікатів попередили про великі штрафи.

Популярні новини зараз

Вам допоможе звичайна кропива: як підгодувати болгарський перець, щоб він ріс великим та солодким

Ваші троянди засохнуть і їх доведеться викопувати: чим у жодному разі їх не можна удобрювати

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Їх розхоплюватимуть двома руками: рецепт курячих рулетів з крабовими паличками та плавленим сиром

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у МОЗ зробили офіційну заяву щодо розширення "червоної" зони.

Також "Hyser" писав, що на Закарпатті спалахнув скандал через саботаж вакцинації.