В Україні була виявлена небезпечна курятина.

Так, стало відомо, що в Україні з Польщі було завезено близько 1,5 тонн небезпечної курятини. Вся справа в тому, що це м'ясо заражене сальмонелою. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Держспоживслужби в Одеській області.

Є таке м'ясо дуже небезпечно для організму людини. Тому що можуть бути непередбачені наслідки, аж до летального результату. Всього завезли 1,6 тонни м'яса. Курятина може виявитися у продажу в магазинах регіону. Тому попереджають всіх, щоб вони відмовилися від такого м'яса і берегли в першу чергу своє здоров'я.

Вантаж від виробника Cedrob S. A. слідував від Постачальника AMP Logistika з польського міста Плонськ до підприємства-замовника" Вінтер " в Луцьку. Небезпечне м'ясо може виявитися в магазинах Одеської області. У Держспоживслужбі попросили повідомляти про випадки виявлення зараженої курятини.

Адже на кону стоять життя багатьох людей. Не рідко, що саме сальмонела викликає в організмі людини гостре отруєння. Лікарі не завжди можуть допомогти в цьому випадку. Буває так, що для Людина це може закінчитися все дуже і дуже плачевно.

Найчастіше від цієї інфекції страждає шлунково-кишковий тракт. Якщо людина ще мала супутні захворювання, то ситуація взагалі може вийти з-під контролю.

Популярні новини зараз

Вам навіть ніж не знадобиться: як швидко почистити картоплю за допомогою простої хитрості

Допоможе звичайний лимон: як треба варити яйця, щоб вони не луснули та не тріснули

Вже не лише Польща: ще одна країна готова видати Україні чоловіків, які підлягають мобілізації

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Показати ще

При цьому заразитися може практично кожна людина. Але найбільше від цієї інфекції страждають діти маленького віку. Тому що їх організм ще повністю не зміцнів і вони найбільше схильні до таких заражень. А м'ясо курятини найчастіше купують і дітям. Тому що воно не жирне і з нього можна приготувати багато страв.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні незабаром з'явиться Перший супермаркет.

Також писали, що Радуцький озвучив для України сумний прогноз щодо ковід.

Нагадаємо, що експерти назвали продукти, від яких організм старіє.