У неділю, 31 жовтня, о 4 годині ранку за місцевим часом, вся Україна переходить на зимовий час. Українці повинні перевести стрілки годинника на годину назад.

У зв'язку з цим, на сайті "Укрзалізниці" було зроблено невелике оголошення. Особливо актуальною дана інформація буде для тих, хто вже купив квитки, або хто тільки планує в неділю скористатися залізничним транспортом, а також тим, хто проводжатиме або зустрічатиме пасажирів на залізничних вокзалах.

І так, у вже куплених квитках стоїть час з урахуванням переведеного часу. Тобто, пасажирам не потрібно віднімати годину від зазначеного часу в посадковому талоні. Це стосується як внутрішніх рейсів, так і міжнародних, тому що з керівництвом залізниць сусідніх держав було проведено попередні корекції.

Варто відзначити, що сучасні гаджети самостійно переналаштовують час. Тому не потрібно додатково переводити годинник. Головне - не забути перевести механічні наручні, настінні, кишенькові годинники, а також механічні приліжкові будильники.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українці фіксують у поїздах "Укрзалізниці" навалу шкідників, які здатні переносити небезпечні захворювання та інфекції.

Популярні новини зараз

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Вам захочеться пити її прямо з тарілки: рецепт найсмачнішої підливи для котлет, в яку ви закохаєтеся

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Капуста і навіть кава: як незвичайно та красиво пофарбувати яйця на Великдень

Показати ще

Нагадуємо, що українці масово скаржаться на "газові камери" в поїздах "Укрзалізниці", а також на тотальну антисанітарію.

Також портал Hyser інформував, що у поїздах "Укрзалізниці" ввели нові карантинні обмеження, які не дозволять багатьом скористатися послугами залізничного транспорту, і покинути межі області.