Цей чудовий салат легкий, повітряний і сповнений смаку, що робить його ідеальним як для повсякденних вечерь, так і для святкових випадків.
Він став досить популярним у 90-х роках, коли його було легко готувати, і він все ще був чудовим на смак із простими інгредієнтами.
Інгредієнти:
100 м твердого сиру.
3 яйця.
1-2 салатні цибулини (переважно м'якіший сорт).
Скандал у Нацжурі: чому Катерину Павленко усунули з Євробачення-2025
Нові правила підрахунку стажу: що змінилось для пенсіонерів і як це вплине на суми
Леся Нікітюк зізналась, що відмовляють ноги: "Напердів мені на 5 тисяч"
Ольга Фреймут: ботокс не для краси, а… від мігрені? І як це пішло не за планом
Майонез, сіль та перець за смаком.
Приготування:
Відваріть яйця, потім дайте їм охолонути. Після охолодження очистіть їх та наріжте кубиками.
Очистіть і наріжте цибулю півкільцями, потім залийте окропом на 5-7 хвилин, щоб зменшити його гіркоту.
Після цього дрібно натріть сир.
Почніть збирати салат, викладаючи інгредієнти шарами. Почніть із шару цибулі, злегка змастіть майонезом. Потім викладіть шар яєць, додавши дрібку солі за бажанням, і полийте ще трохи майонезом.
Завершіть тертим сиром як останній шар. Охолодіть салат, щоб смаки змішалися.
За бажанням прикрасьте свіжим кропом або петрушкою, щоб надати декоративний штрих.
Читайте також:
Жульєн відпочиває: рецепт соковитої смаженої печіночки з грибами та беконом у пікантному соусі
Домашня червона ікра своїми руками: коштує копійки, а на вигляд і смак, як із магазину – рецепт