Фахівці назвали продукти, які прискорюють старіння шкіри

Багато людей прагнуть довше зберегти еластичність і здоров'я шкіри. Для цього вони користуються послугами профільних фахівців, використовують різні креми. Але все це може не приносити очікуваного результату, а причиною тому неправильне харчування. Як виявилося деякі продукти буквально засівають шкіру зморшками. Про це пише портал newsyou.

Здорове харчування - головна запорука здорової та красивої шкіри. Якщо не приділяти належну увагу своєму раціону, то навряд чи вийде зберегти шкіру здоровою на довгі роки. За словами лікарів гостра їжа є однією з найнебезпечніших для шкіри, адже вона прискорює її старіння. Вживання таких продуктів слід обмежити, а найкраще викреслити з раціону.

Також шкідливі для шкіри хот-доги, ковбаси, салямі, пепероні і в'ялене м'ясо, оскільки вони збагачені жирами, натрієм і сульфітами у великій кількості. Фахівці відзначають, що ці речовини підвищують ризик зневоднення шкіри і виникнення запального процесу через ослаблення колагену.

Втратити еластичність, і стати в'ялою шкіра може в результаті вживання маргарину і солодощів. Лікарі підкреслюють, що маргарин насичений трансжирами, а солодощі можуть пошкодити колаген.

Крім продуктів харчування небезпека чекає шкіру і на вулиці, особливо в літній період. Справа в тому, що висока температура повітря і сонячна активність здатні негативно впливати на шкіру дорослих і дітей. Лікарі рекомендують використовувати спеціальні креми, щоб захистити шкіру.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лікарі назвали продукти, які провокують розвиток целюліту.

Популярні новини зараз

Не повторюйте цю помилку: чому в жодному разі не можна кип'ятити воду двічі

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Можна залишитись без урожаю: чого не любить морква і яких помилок потрібно уникати

Ще смачніше, ніж олів'є: рецепт салату з ковбасою, зеленим горошком та кукурудзою

Показати ще

Також наш портал інформував, що експерти розкрили секрет, як можна уникнути старіння і продовжити життя мінімум на 10 років.

Нагадаємо, що лікарі назвали літні ягоди, які ефективно знижують артеріальний тиск.