Улюблені багатьом ласощі у спеку можуть бути небезпечними для здоров'я людини.
Дієтологи розповіли, якої шкоди може завдати звичний продукт і як цього уникнути.
Найголовніше - це не переїдати молочний продукт. В середньому рекомендується споживати близько 100 грамів морозива приблизно два рази на тиждень. Так як морозиво досить холодне, то, в першу чергу, від нього можуть запалитися горло, зв'язки або проявитися хронічні хвороби.
Люди, які страждають на цукровий діабет, повинні розуміти, що в морозиві міститься велика кількість цукру. Люди з надмірною вагою повинні знати, що продукт досить калорійний. А ті, у кого спостерігаються проблеми з шлунково-кишковим трактом знати, що холодні ласощі підуть не на користь органу травлення.
Як пояснює дієтолог, при нормальній вазі і достатніх фізичних навантаженнях з'їсти стаканчик морозива на перекус буде непогано. Але з'їсти кілька пачок морозива на ніч - це вже буде перебір, навіть, якщо морозиво низькокалорійне.

Микита Добринін відверто розповів про свою мрію після Даші Квіткової: "Більше ніколи не витрачати час"
Як виростити редиску-гігант: простий засіб, який працює як ракета
Деруни з крабовими паличками та сиром: рецепт хрумкого дива з морським привітом
Не сій на біду: два дні у квітні, коли навіть кактус не зійде
При виборі продукту, експерти радять звернути увагу на його склад. Чим менше в ньому інгредієнтів, тим більше користі. Сорбети рекомендовані до вживання, особливо повністю фруктові або ягідні. Однак лікар підкреслила, що добавки та консерванти з маркуванням "Е" не шкодять морозиву — вони потрібні для збільшення терміну його придатності.
Раніше Hyser писав про те, що лікарі склали перелік овочів, які не варто вживати в їжу в сирому вигляді.
Також Hyser повідомляв, що фахівці з'ясували, люди з яким кольором очей частіше схильні до виникнення онкологічних захворювань.
Нагадаємо, що медики назвали корисні солодощі, які не шкодять фігурі.