Професійні лікарі розповіли про користь каші для людського організму. Вони повідомили, який сніданок допоможе зміцнити ваше здоров'я і дати необхідні речовини, щоб добре себе почувати і отримувати заряд енергії на цілий день.

Про це повідомляє портал "LadyHelth"

Більшість людей дуже педантично ставляться до свого сніданку. Світові вчені розповіли, як почати свій ранок зі смачною і багатою на вітаміни їжі.

Вчені розповіли про дуже простий і легкий сніданок, який допоможе зміцнити здоров'я і зарядитися енергією на цілий день. Зараз йдеться про вівсянку. Унікальність полягає в тому, що вівсяну кашу можна приготувати різними способами. У вівсянку можна додавати мед або фрукти, а також використовувати цю кашу в смузі і готувати її на молоці.

Однак експерти повідомляють про те, що є й інші види каші, які принесуть не менше користі для вашого організму.

Однією з дуже корисних каш є просо. Найпоширенішим сортом проса вважається Pennisetum glaucum. Відомо, що цей вид каші з'явився в Африці ще 10 тисяч років тому і він є дуже корисним для людини, так як багатий клітковиною, вуглеводами і різноманітними мінералами, необхідними для організму.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Показати ще

Варто відзначити, що вчені повідомили про те, що цільнозернові продукти мають особливий вплив на організм людини. Вони мають дуже хороший вплив на серцево-судинну систему. Цільнозернові продукти допоможуть знизити серцеві захворювання і зміцнити двигун людини. Пшоно з вмістом магнію може бути справжнім джерелом поживних речовин. Магній допоможе знизити артеріальний тиск, а також ризик інсульту та інфаркту.

Не варто упускати той факт, що в пшоні дуже багато клітковини, яка допомагає боротися з поганим холестерином.

Вчені довели, що пшоно дуже корисне для кишечника. Просо покращує роботу шлунково-кишкового тракту людини. Крім цього, злак значно зменшує газоутворення, що може усунути здуття і спазми.

Нагадаємо, що Вінницькі фермери виростили унікальні яблука на честь великого свята.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі розповіли про горіх, який допоможе прибрати зайву вагу.