Євген Комаровський висловився щодо необхідності подавати правильний приклад дитині

Мабуть, кожного з батьків турбує питання про те, як забезпечити своїй дитині нормальне майбутнє і убезпечити його безпеку. Відомий український дитячий лікар Євген Комаровський у своєму профілі в Instagram звернув увагу на те, що коли людина при дітях курить, їсть фастфуд і вживає алкоголь, то йому не варто дивуватися тому, що в майбутньому його дитина буде чинити так само.

Так, Комаровський в черговий раз звернув увагу українців на той факт, що діти завжди копіюють поведінку своїх батьків, і від того, що попадається їм на очі в дитинстві серйозно залежить їх безпека в майбутньому. Таким чином, якщо ви хочете, щоб ваша дитина харчувався здоровою їжею, то доведеться і самому відмовитися від фастфуду.

Те ж саме стосується і спиртних напоїв з тютюном. Якщо вживати їх перед своїми дітьми, то у них з'являється мотивація в майбутньому чинити так само. В даному випадку особистий приклад діє набагато краще моралей.

Крім цього, для того, щоб не тільки захистити дитину від шкідливих звичок, але і прищепити йому любов до спорту і активного відпочинку, необхідно займатися подібною діяльністю всією сім'єю. Комаровський розповідає, що батькам в цілому варто будувати своє життя виходячи з того, який приклад вони будуть подавати своїм дітям тим чи іншим вчинком, тому батькам завжди краще вибирати Активний всією сім'єю, ніж звичайне просиджування дивана перед телевізором з пивом.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Комаровський розповів правду про жарознижуючі препарати.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що онколог назвала найшкідливіші напої.

Також "Hyser" писав, що Євген Комаровський попередив українців про алкогольну небезпеку.