Дуже часто перед сном у людини виникає відчуття голоду, але навантажувати на ніч шлунок у той час, коли він повинен відпочивати, медики не рекомендують.

Але можна обійтися легким перекусом у вигляді фруктів, пише "Обозреватель". Однак слід врахувати той факт, що деякі фрукти здатні викликати набряки і вранці ви прокинетеся не в найкращому своєму вигляді.

Дієтологи назвали топ-4 фруктових перекусів, які не зашкодять навіть, якщо їх з'їсти на ніч.

Отже, перше - це кавун і його на ніч їсти можна. Він є низькокалорійним продуктом, але пам'ятайте, що він дуже сечогінний. Не посилюйте їм саме з цієї причини, інакше "весела" ніч вам забезпечена.

Яблука також підійдуть в якості перекусу для тих, хто відчув голод перед сном. Вони малокалорійні, але дуже корисні. До того ж, дуже швидко позбавлять вас від почуття голоду.

Популярні новини зараз

Ви будете хвалитися ними перед усіма знайомими: рецепт листкових пиріжків з рибою та картоплею

Ви можете залишитись без урожаю: чого бояться кабачки і що не можна поряд з ними садити

Ви про це сильно пошкодуєте: під якими деревами навесні краще не ставити свій автомобіль

Це дуже небезпечний знак: кити почали сотнями викидатися на берег, такого ще не було

Показати ще

Манго містить в 100 грамах всього 65 калорій, тому їм можна сміливо перекусити на ніч. Воно, як і яблука, швидко дарує людині відчуття ситості.

Банани стануть відмінним перекусом для тих, хто зголоднів напередодні сну. Вони досить калорійні, але якщо ви з'їсте половинку – це ніяк не відіб'ється на вашій вазі.

Крім того, фахівці рекомендують тамувати відчуття голоду перед сном за допомогою різних фруктових смузі. Деякі з них здатні навіть поліпшити метаболізм.

Раніше Hyser писав про те, що українцям назвали продукти, які допоможуть привести в норму тиск.

Також Hyser повідомляв, що лікарі назвали ягоду, яка моментально підвищує чоловічу потенцію.

Нагадаємо, що медики розповіли, чому погано відмовлятися від цукру.