Всі хочуть зберегти свою природну красу на довгі роки. Як виявилося, для цього зовсім не обов'язково мати багато грошей. Зберегти красу допоможе каша, яка є у всіх магазинах.

Лікар-дієтолог Ольга Корабльова розповіла, яка каша багата вітамінами і мікроелементами, які допоможуть зберегти природну красу. Як виявилося, "кашею краси" називають перловку. У ній міститься маса корисних речовин: мінерали, фосфор, кальцій, калій і залізо. Ці мікроелементи допоможуть роботі серцево-судинної системи, а також поліпшать стан зубів і кісток.

"Крім того, в перловці є цінна амінокислота лізин, яка стимулює вироблення колагену. Це той самий білок, від якого безпосередньо залежить зовнішній вигляд і здоров'я нашої шкіри, тому перловку називають "кашею краси"", — пояснила фахівець.

Крім цього, перловка відноситься до дієтичних продуктів. Так що вона допоможе зберегти красу не тільки вашого обличчя, але і фігури. Однак, як зазначає лікар-дієтолог, все добре в міру, тому не варто сідати на перлову дієту. Пам'ятайте, що ваш раціон повинен бути різноманітним і збалансованим, а його основу крім каш повинні складати овочі та фрукти.

Єдиним протипоказанням до вживання перловки є непереносимість глютену.

Відзначимо, що перловка володіє також одною неприємною властивістю – вона сприяє підвищеному газоутворення. Так що не варто їсти її перед побаченням. Також ця каша не рекомендована дітям до трьох років.

Популярні новини зараз

Ці знаки Зодіаку виявляться на морі влітку-2025: навіть якщо зараз сидять у тапках та з боргами

Липень 2025: хто зі знаків Зодіаку злетить на пік слави і як не прогаяти свій зірковий шанс

В Україні урізали "захмарні" пенсії: кого торкнулися зміни у 2025 році

Зарядка не допомогла: Оля Полякова заснула прямо на сцені, а Єфросиніна не змовчала

Показати ще

Щоб перловка була смачною і м'якою крупу перед приготуванням замочують у воді на всю ніч, а потім варять не менше 50 хвилин.

Як повідомлялося раніше, онколог назвав топ шкідливих напоїв, які провокують рак. Від чого слід відмовитися?

Hyser також писав, що фахівці назвали продукти, з якими корисно поєднувати каші. І це зовсім не м'ясо і не молоко.