Всі хочуть зберегти свою природну красу на довгі роки. Як виявилося, для цього зовсім не обов'язково мати багато грошей. Зберегти красу допоможе каша, яка є у всіх магазинах.
Лікар-дієтолог Ольга Корабльова розповіла, яка каша багата вітамінами і мікроелементами, які допоможуть зберегти природну красу. Як виявилося, "кашею краси" називають перловку. У ній міститься маса корисних речовин: мінерали, фосфор, кальцій, калій і залізо. Ці мікроелементи допоможуть роботі серцево-судинної системи, а також поліпшать стан зубів і кісток.
"Крім того, в перловці є цінна амінокислота лізин, яка стимулює вироблення колагену. Це той самий білок, від якого безпосередньо залежить зовнішній вигляд і здоров'я нашої шкіри, тому перловку називають "кашею краси"", — пояснила фахівець.
Крім цього, перловка відноситься до дієтичних продуктів. Так що вона допоможе зберегти красу не тільки вашого обличчя, але і фігури. Однак, як зазначає лікар-дієтолог, все добре в міру, тому не варто сідати на перлову дієту. Пам'ятайте, що ваш раціон повинен бути різноманітним і збалансованим, а його основу крім каш повинні складати овочі та фрукти.
Єдиним протипоказанням до вживання перловки є непереносимість глютену.
Відзначимо, що перловка володіє також одною неприємною властивістю – вона сприяє підвищеному газоутворення. Так що не варто їсти її перед побаченням. Також ця каша не рекомендована дітям до трьох років.
Ці знаки Зодіаку виявляться на морі влітку-2025: навіть якщо зараз сидять у тапках та з боргами
Липень 2025: хто зі знаків Зодіаку злетить на пік слави і як не прогаяти свій зірковий шанс
В Україні урізали "захмарні" пенсії: кого торкнулися зміни у 2025 році
Зарядка не допомогла: Оля Полякова заснула прямо на сцені, а Єфросиніна не змовчала
Щоб перловка була смачною і м'якою крупу перед приготуванням замочують у воді на всю ніч, а потім варять не менше 50 хвилин.
Як повідомлялося раніше, онколог назвав топ шкідливих напоїв, які провокують рак. Від чого слід відмовитися?
Hyser також писав, що фахівці назвали продукти, з якими корисно поєднувати каші. І це зовсім не м'ясо і не молоко.